Të prek zemrën/ Vogelushi tregon një sekret të babait para klasës, mësuesja bën veprimin rrëqethës

Një mësues është një nga njerëzit më të rëndësishëm në jetën e një fëmije. Nancy Bleur është një mësuese kopshti, ajo është 54 vjeçe dhe konsiderohet nga të gjithë shumë e zgjuar, e kujdesshme dhe e adhu rueshme. Ajo i do shumë nxënësit e saj dhe bën gjithçka për t’i bërë fëmijët të ndihen mirë dhe rehat. Një ditë, Nancy kuptoi se Camden, një fëmijë 4-vjeçar, nuk po sillet si zakonisht, shkruan ShkodraNews. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Kështu që vendosi të fliste me të për të kuptuar nëse kishte ndodhur ndonjë gjë. Fëmija filloi të fliste me të për të atin dhe kur zbuloi se kretin e burrit, gruas iu thye zemra. Nancy ndjeu se duhej të bënte diçka shpejt. Babai i të voglit Camden, Darreld Petersen, 34 vjeç, ishte shumë i sëmurë.. Nancy ishte shumë e shqetësuar për gjendjen e burrit dhe kështu ishte fëmija, sepse u vu re se situata në të cilën jetonte fëmija në familje ishte shumë e tri shtë. Veshkat e Darreld nuk funksiononin mirë. Mjekët thanë se ata punonin vetëm në 20% dhe prandaj duhej t’i nënshtroheshin shpesh sesioneve të dializës. Sa herë që babai i tij shkonte në spital, Camden i vogël ishte i tme rruar sepse gjithmonë mendonte se do të ishte hera e fundit që e shikonte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*