Tezja e dhëndrit nga Fieri shkon e veshur me të zeza në dasmë, aty ndodhi ajo që s’ua merr mendja

Jemi mesuar qe dasmat te moos mbarojne para ores 3 te mengjesit, por me një dasmë në qytetin e Fierit nuk ka ndodhur keshtu. Pasi ajo nuk ka zgjatur më shumë se dy orë.

Gazetari i “Aldo Morning Show” raporton se shkak i mbylljes para kohe të dasmës është bërë tezja e dhëndrit e cila ishte veshur me të zeza.

Edhe kur gjërat më të vogla shkojnë keq, reagimi i tepruar i një shoku ose të afërmi do të bëjë që një problem i vogël të bëhet i madh. Ju nuk jeni në gjendje të toleroni marrëzinë e dikujt dhe mendoni se ata janë të marrë, që kërkojnë vëmendje dhe janë jashtëzakonisht të bezdisshëm. Largimi do ta mbyllë papritur këtë situatë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*