U bë me vajzë pas 15 vitesh, por gruaja bën një gabim shumë të madh dhe vajza 1 vjeçe jep shprt në… Ah o bijë si…

U bë me vajzë pas 15 vitesh, por gruaja bën një gabim shumë të madh dhe vajza 1 vjeçe jep shprt në… Ah o bijë si…

Ardhja në jetë e një fëmije është gëzim i madh. Kështu ndodhi edhe me dy prindër Nicole dhe Peter Engler. Pas 15 vitesh përpjekjesh, ata u bënë prindër.

Tri foshnje që u lindën nga nëna të prekura me Covid-19 në QKUK, rezultojnë negativë | Bota Press

Ishin aq të lumtur sa nuk e tregonin dot, por më pas diçka shumë e keqe ndodhi Teksa do ta çonin vajzën e tyre 21 muajsh në çerdhe nëna e harroi në makinë, duke menduat se e kishte çuar i shoqi.

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Amerikë. Nicole Engler është 38 vjeç dhe është infermiere. Atë mëngjes, ajo u përgatit si zakonisht për punë në Klinikën e Mjekësisë Familjare Evergreen.

Burri i saj Peter sapo kishte përfunduar një turn natë të lodhshëm si teknik i urgjencës mjekësore. Meqenëse ishte ai që më shpesh e çonte vajzën e tyre në çerdhe, Nicole ofroi të merrte përgjegjësinë atë ditë për ta lejuar atë të pushonte.

Kështu që ajo e futi vajzën e vogël në pjesën e pasme të makinës së saj dhe u nis. Vetëm, Nicole ishte e shqetësuar për ditën e zënë të punës që e priste dhe, ndërsa ajo duhej të kishte bërë një devijim të vogël për të lëshuar vajzën e saj në çerdhe, shqetësimin e saj për pacientët që do të kishte atë ditë.

Stresi i punës e hutoi dhe vajza nuk bëri zë gjatë rrugës, ajo e parkoi makinën dhe shkoi në punë. Kur doli nga puna rreth orës 4:30 pasdite kjo nënë e kuptoi me t me rr atë që kishte bërë.

Nicole e pa vajzën e saj, në një nxehtësi që arrinte 26 °, pikërisht aty ku e kishte vendosur gati dhjetë orë më parë. Romy nuk reagoi dhe lëkura i ishte bërë blu. Nicole e nxori nga makina dhe u kthye me shpejtësi në klinikë, ku u bë një përpjekje për ta ringjallur para se një ambulancë të vinte për ta transp ortuar në Qendrën Mjekësore Mercy, ku ajo v diq më vonë po atë ditë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*