U tha qe vajzat hanin m*t.in e sheikeve në Dubai/ Bukuroshja shqiptare e pranon se…

Megjithëse asgjë nuk është e vërtetuar dhe ka disa kohë që është pu.bli.kuar, “Du.bai Po.rta Po.tty” është ende temë diskutimi në rrjetet sociale. Fjorentina Halili e ‘Big Brother’ bën deklaratën e papritur për reality-shown ku mori pjesë. Buja e këtij skandali ka mbërritur edhe në Shqipëri, ku të shumtë kanë qenë ata që kanë mbajtur një qëndrim lidhur me këtë fakt.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

“Dubai është një vend siç është Franca, siç është Italia apo siç është Gjermania, thjesht është ajo ideja “Dubai që ka sheikët”. Dhe njerëzit mendojnë, të paktën ato që dinë, se maksimumi 10 sheikë mund të jenë atje, por ne që s’e dimë mendojmë që ka shumë.Brezi jonë, unë jam rritur me atë… Për shembull një 20-vjeçare do të thoshte që është mënyra më e shp.ejtë edhe më e thjeshtë për të fituar shumë lekë, “nuk ka asnjë gjë të ke.qe, 5 minuta punë është”- do thotë (qesh).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*