U v ra nga policia, shoku i Lear Kurtit jep detaje tron dit ëse: Familja nuk ia sheh dot trupin, e kanë rr ahur deri në vde kje në furgon, ka mbërritur

Andi Llabuti, gazetar dhe shoku i të ndj rit Lear Kurti ka folur mbrëmjen e sotme në një emision televiziv ku thotë se lajmin e ka marrë vesh mëngjesin e së enjtes kur një shok i përbashkët e telefonoi dhe i tha se policia e kishte k pur “Larin” siç dhe ata e thërrisnin dhe e ka rr hur deri në vd kje.

Llabuti tregon se për shkak se ishte edhe përgjumësh nuk e pranonte dot vd kjen e mikut të tij.

“Nga policia apo kushdo që i dirigjon këto, tashmë çfarë nuk pritet, duke qenë se është e njëjta situatë si me Klodian Rashën, vetëm se po përsëritet pas dy viteve.

Informacioni i parë i cili është më pranë të vërtetës, se sot është bërë modë që ndalohen makinat pa asnjë shkak thjesht se i teket policit, e kanë nd luar, ky nuk ka pranuar, siç e kanë çunat e sotëm, ‘mos na mërzit sot’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*