Une jam shum e bukur b,urri nuk me meriton mua, Po du me u nda sepse po e du nje ma te..

Une jam shum e bukur b,urri nuk me meriton mua, Po du me u nda sepse po e du nje ma te..

Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mb/yll et ne dhome nuk vjen te fl/ej me mua jam e bukur shum dhe jame e sjel lshme dhe qdo here mendon se une e tra/dht oj. Ai nuk fl/en me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj, Unë jam shum shum e bukur dhe aj spo flen qe 4 muj e kum harru ndj ejen e mashkullit dhe keshtu suj ker koj qe dikush te jet ser ioz ne kete punen dhe te krijoj nje lidhje por mos mem shfr yte zu veq pse i kam let rat jasht..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*