“Unë S’jam Servile”, Albërije Hadërgjonaj Ne Lot Tregon Cfare I Beri Ardit Gjebrea

“Unë S’jam Servile”, Albërije Hadërgjonaj Ne Lot Tregon Cfare I Beri Ardit Gjebrea

Këngëtarja e njohur Albërije Hadërgjonaj ka dhënë detaje përpla sjes së saj nga Ardit Gjebreas. Më parë, Albërija ka tregtuar se arsyeja përse nuk flet më me moderatorin lidhet mbi mënyrën e votimit tek ‘Kënga Magjike’.

“U çuditën të gjithë njerëzit kur kënga ime nuk hyri në finale. E kam thënë edhe tek “Kënga Magjike”, Arditit i ka ngelur hatri, patëm një përpl asje.

Ndoshta atij nuk i pëlqeu por mua nuk më bën artiste as Ardit Gjebrea dhe asnjë njeri në botë. Mua më ka dhënë Zoti një talent dhe kam punuar fort.

Unë nuk jam servile, mua nuk më bëhet vonë për askënd në botë. Unë jam Albërije Hadërgjonaj dhe kërkoj drejtësi.”, u shpreh ajo.
Këngëtarja e njohur Albërije Hadërgjonaj ka dhënë detaje përpla sjes së saj nga Ardit Gjebreas. Më parë, Albërija ka tregtuar se arsyeja përse nuk flet më me moderatorin lidhet mbi mënyrën e votimit tek ‘Kënga Magjike’.

“U çuditën të gjithë njerëzit kur kënga ime nuk hyri në finale. E kam thënë edhe tek “Kënga Magjike”, Arditit i ka ngelur hatri, patëm një përpl asje.

Ndoshta atij nuk i pëlqeu por mua nuk më bën artiste as Ardit Gjebrea dhe asnjë njeri në botë. Mua më ka dhënë Zoti një talent dhe kam punuar fort.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe te lexoni lajmin e plotë…

Unë nuk jam servile, mua nuk më bëhet vonë për askënd në botë. Unë jam Albërije Hadërgjonaj dhe kërkoj drejtësi.”, u shpreh ajo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*