Ushqimi ‘vde kjeprurës’ që e hamë të gjithë, çdo ditë…!!??

Kur shkojmë në supermarket shohim pafund lloje vajërash gatimi. Por në gjithë këto vajëra, është një që edhe pse nuk e blini kurrë për ta gatuar, ju e hani pothuajse përditë. Ndodhet në një sërë ushqimesh, përfshirë: bukën, çokollatën, margarinën, picat etj. Por mënyra si ai prodhohet, është e dëmshme për njerëzit, për ajrin që thithim dhe për botën e gjallë.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*