Vajza kërkon nënën që e lindi/ Ardit Gjebrea të kë put shpi rtin me fjalët: Ajo të sheh nga lart

E ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek “E Diela Shqiptare” ishte Gentiana, e cila kishte ardhur të kërkojë prindërit e saj biologjikë.

Gentiana është rritur nga prindër ad optues dhe e mori vesh që ishte e ado ptuar gjatë shkollimit tetëvjeçar. Pas humb jes së babait, Gentiana nisi të kërkojë rrënjët e saj duke nisur nga Shtëpia e Fëmijës në Tiranë.

“Ka një mesazh për ty” kishte rënë në gjurmët e nënës së Gentianës, Sanies, e cila kishte patur një histori prekëse. Sania, një vajzë e re nga veriu i Shqipërisë, e martuar dhe me pesë fëmijë, kishte mbetur pa përkrahje kur i vd iq bashkëshorti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*