Vajza nga Fieri i tregoi sek retet shoqes: Bleu Iphone me lekët e mia, tani më kërc ënon se

Një 20-vjeçare nga Fieri ka den oncuar së fundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA ish-shoqen e saj, me të cilën ka ndarë qiranë e shtëpisë në Tiranë. 20-vjeçarja ka treguar ma shtrimin që ish-shoqja i ka bërë, pasi kjo e fundit i ka kërkuar një nder. Ish-shoqja, e prezantuar nga denon cuesja me emrin Ana, i ka kërkuar 20-vjeçares që ta ndihmonte të blinte një telefon me këste duke qenë se ajo nuk ishte në marrëdhënie pune.

20-vjeçarja, e cila është në marrëdhënie pune, e ka ndihmuar, pasi ish-shoqja i është vik timizuar, se telefoni i duhej për të komunikuar me nënën e sëm urë.

Mirëpo shoqëria e dy vajzave nuk zgjati shumë dhe Ana nuk po e paguante më këstin e telefonit “12 Pro Max”. Pas kësaj 20-vjeçarja e ka de noncuar në Polici.

Më poshtë gjeni den oncimin në komisariat:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*