Vajza nga Muncheni i Gjermanise: Ma mire me u martu me nje te huaj se Shqiptari te don vetem per int eres

Vajza nga Muncheni i Gjermanise: Ma mire me u martu me nje te huaj se Shqiptari te don vetem per int eres

Qe nga dita qe jam mar.tuar kam shum pro.bleme me fa.miljen e bu.rrit sepse – Mirdita tlutem an.on.ime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom li.nd peren.dim dhe vazhdoj te je.toj gu.rbet me familje. Jam njoftu para dy vite me nje djal se ka je.tu perendim ne te z.ezen veq vet dhe familjen e ka kosov. Kam shku kosov e jena feju shum shpe.jt, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*