Vellai ish deputet i mori borxh para disa kohesh por vellait i iken tr uri kur zbulon se cfare i kishte bere

Një qytetar, është përballur së fundmi me përmbarimin privat i cili kërkon t’i marrë shtëpinë në zonën e ish-Bllokut në Tiranë për bo rxhin e të vëllait, edhe pse nuk ka asnjë lidhje ligjore me këtë detyrim.

Fjala është për vëllezërit Naim dhe Avni Noka.

Naim Noka ka një bo rxh për të paguar dhe përmbaruesi privat Fatos Alimadhi e.k.z.ekutoi vendimin gjyqësor para disa vitesh duke i marrë shtëpinë dhe e nxorri në ankand për ta shitur.

Nga shitja e banesës në ankand, 32 mijë Euro ishte diferenca e mbetur e borxhit që duhej t’i ishte kthyer Naim Nokës nga përmbaruesi privat Fatos Alimadhi.

Kjo shumë parash u përvetësua në mënyrë të paligjshme nga përmbaruesi dhe nuk u kthye.

Për shkak të këtyre masht rimeve, Fatos Alimadhi u arre stua në muajin Shkurt të vitit 2018 dhe u dë nua nga gjykata.

Kamera e fshehtë kur në banesën e Jonida Dushës shkoi përmbarimi me 20 forca policore:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*