Video rrënq.ethëse që po shikohet mbarë botën, si përfundoi avioni gji.gand poshtë urës?

Një video e një avioni në Indi që ka ngecur nën një urë në kryeqytetin Delhi, është bërë virale. Avioni, i cili thuhet se ishte shitur, po transportohej kur u bll.okua. Air India nxitoi të sqarojë se kompania nuk ka asnjë lidhje me incidentin.Zyrtarët e aeroportit të Delhit thanë për mediat vendase se avioni nuk i përket flotës së aeroportit dhe se shoferi mund të jetë bërë ndonjë gabim gjatë transportimit të tij..JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT..LE.XO ME TEPE.R

Një video e një avioni në Indi që ka ngecur nën një urë në kryeqytetin Delhi, është bërë virale. Avioni, i cili thuhet se ishte shitur, po transportohej kur u bll.okua. Air India nxitoi të sqarojë se kompania nuk ka asnjë lidhje me incidentin.Zyrtarët e aeroportit të Delhit thanë për mediat vendase se avioni nuk i përket flotës së aeroportit dhe se shoferi mund të jetë bërë ndonjë gabim gjatë transportimit të tij..JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT..LEX.O ME TEPER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*