VJEHRRIA IA MARRIN NUSES PASAPORTËN ME VIZË GJERMANE DHE KTHEHEN NË GJERMANI, IA PAMUNDËSOJNË TË UDHËTOJË

Zënkat e familjes së burrit me nusen dhe anasjelltas janë mjaft të shpeshta në familjet kosovare. Konfliktet verbale mes tyre eskalojnë edhe në dhunë fizike e psikike, për çka duhet intervenimi i Policisë. Një rast i tillë është raportuar sot që dy shoh et të ketë ndodhur muajin e kaluar.

Burimet nga Pro kur or ia bëjnë me dije se në një ko’ n fl ikt janë përfshirë një grua dhe vjehrria e saj, të cilër po dyshohen se i kanë shkaktuar dh’ unë ps..ik ike dhe ia kanë pamundësuar për t’u kthyer në Gjermani ku edhe jetojnë.

Siç mëson Sinjali, dy të dy shu arit fillimisht e kishin dërguar gruan e djalit te familja e saj për disa ditë dhe gjatë kësaj periudhe ia kanë “ v jedh ur” dokumentet e saj personale.

Në baze të dëshmisë së vį ktim ës të dhënë para he tue sve po licorë, vjehrria e saj ia kanë marrë pasaportën, dokumentin e leje qëndrimit dhe më pas janë nisur për në Gjermani. Kështu, vį k tim a nuk ka pasur mundësi të udhëtojë për në shtetin gjerman, çka e ka shtyrë atë që të kërkojë nd ihm ën e Po licisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*