Zbulohet lëngu i “Mrekullive” bën mrekulline tek mëlçia, stomaku dhe mban larg plakjen e parakohshme..!?

Zbulohet lëngu i “Mrekullive” bën mrekulline tek mëlçia, stomaku dhe mban larg plakjen e parakohshme..!?

Lëngu i lakrës është një nga pijet më të shëndetshme që mund të konsumoni.Është i pasur me polifenolë, kalcium, magnez, hekur, fosfor, sulfur, kalium, jod si dhe vitaminat A, B1, B2, B6, C, K por edhe acid folik.

Lakra përmban shumë polifenolë ose siç njihen ndryshe si antioksidantë që pakësojnë shfaqjen e sëmundjeve kancerogjene dhe atyre kronike.Mineralet e rëndësishme që përmban ky lëng e bëjnë atë të rëndësishëm në mbrojtjen e kokcave por edhe në uljen e tensionit të gjakut.Vitaminat që gjenden tek lakra dhe lëngu i saj janë të dobishme për sistemin riprodhues, atë imunitar, shëndetin e syve por edhe shëndetin e flokëve, lëkurës, mëlçisë, nervave, syve e shumë të tjera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*