Zeri i tij i la pa fja le! Kur juria kthehet dhe shikon djalin, nuk arrijne dot të mbajnë lot ët(Video)

22-vjeçari Vernon Barnard jeton në Afrikën e Jugut dhe ëndërron të bëhet një këngëtar i famshëm.

Gjithkush që e ka dëgjuar ka thënë se ai është shumë i aftë në të kënduar dhe kështu e mendon

edhe juria e “The Voice South Africa”, transmeton ShkodraNews. Por kur, gjatë performancës, një

nga gjyqtarët u kthye për ta zgjedhur këtë zë, ai nuk mundi t’i mbante lotët, sepse Vernon është një djalë shumë i veçantë:

I riu ka lindur me një glaukomë: Deri në moshën 5-vjeçare ai mund të shihte, por pastaj gjërat u përkeqësuan nga dita në ditë. Përkundër 16 operacioneve, djali u bë plotësisht i verbër.

Tani versioni i tij i këngës nga One Direction, “Story of My Life”, është shpërndarë në të gjithë vendin, përcjell ShkodraNews. Djaloshi është tashmë ylli i këtij edicioni të shfaqjes së talenteve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*