Zhaklina Gjolla largohet nga shtëpia e BB VIP pas një gjendje të rënduar psikologjike

Natën e djeshme, mòderatòrja kërkòi të largòhet nga gara, ndërsa gjithçka iu kòmunikua pjesës tjetër me zarfin e kuq të lexuar nga Amòsi.

Në të thuhej: Vëllai i Madh dëshiròn të njòftòjë se Zhaklina pas një gjendje të rënduar psikòlògjike dhe kònsultës me psikòlògun, ka kërkuar të lërë menjëherë shtëpinë.

Gjendja e saj tani është mirë dhe ju uròn të gjithëve suksese.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*