Zoti Ju Ndihmoftë Këtyre Bukurosheve! Do Motrat Binjake Lindin Me Së̶mundjen E Lgë, Edhe Pse U Dhẹmb Gjithë Trupi Ato Qeshin: Do Bëhet Mrekulli Për Ne!

Zoti ju ndihmoftë këtyre bukurosheve! Do motrat binjake lindin me së̶mundjen e lgë, edhe pse u dhẹmb gjithë trupi ato qeshin: Do bëhet mrekulli për ne!

Kur binjaket Daria dhe Ekaterina lindën në verën e vitit 2016, askush nuk e priste që ato të kishin një sëmundje aq të rëndë.

Ato lindën me një së mundje gjenetike shumë të rëndë dhe e kishin të dyja. Vajza iu de sh që t’u vendosej një a nus ar tificial që të kishin mundësi të kryenin ne vojat personale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*