Zyrtare! Edi Rama: Rroga minimale 400 mije leke, ne 2023 te gjithe shqiptareve do u japim dhe

“Qeveria nuk do të lejojë që kriza e energjisë të shfaqet në faturën e energjisë. Pavarësisht se ne kemi vendosur fashën 800 kë/h, mbi këtë shifër janë një numër i vogël, duke parë që kishim një mundësinë nuk e lamë atë mundësi të fusnim duart në arkën e familjes.,

po shohim nëse kemi mundësi që të mos e vëmë në zbatim edhe për nëntorin, duhen reshje dhe kursim. Nuk duhen dëgjuar hienën e darkave të rublave. Përmbushim 75 % të nevojave, 25 % importohet ndaj po investojmë.

Po punojmë edhe për TEC e Vlorës që më në fund do vihet në punë. Kriza erdhi pa na pyetur. Ne do bëjmë çmos që edhe rritjen e çmimeve ta përballojmë së bashku duke vendosur më shumë financa në si pozicion të njerëzve, kemi indeksuar dy herë pensionet dhe 15 % pensionet. Jemi mbrapa me rritjen e pagave,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*